Supa crema de fenicul cu mar in Retete de vineri

Astazi pentru rubrica “Retete de Vineri” am sa va dau o reteta de pe primul meu blog “Glamourincucina” – un preparat plin de vitamine, de sanatate, dar si foarte gustos, un preparat care se incadreaza in lista mea de mancaruri confort food.

Supa crema de fenicul cu mar. Ingrediente:

– 1/2 de praz
– 2 feniculi de circa 300 g fiecare
– 1 mar galben
– 1 cescuta de cafea de orez
– 1 l supa de legume facuta cu 2 morcovi, 1 ceapa, 1 tulpina de telina
– sare
– piper
 curcuma
– ulei extravirgin de masline

Supa crema de fenicul cu mar. Pregatire:

Mai intai de toate am pregatit supa de legume.
Am taiat felii subtiri prazul si l-am inabusit cu putin ulei. Am adaugat feniculul taiat felii si marul taiat cubulete. Am acoperit cu un capac si am lasat totul sa se inabuseasca pentru cateva minute. Am adaugat 2 polonice de supa si am lasat totul sa fiarma alte 5 minute.
Am adaugat orezul si din nou supa si am last sa fiarba pana ce atat feniculul cat si orezul au rezultat moi. Am sarat si piperat, am adaugat putina curcuma si am mixat totul pana ce am obtinut o crema. Am servit-o cu crostini de paine de secara si cu un fir de ulei extravirgin de masline deasupra.
supa crema de fenicul cu mere

Author: Greta

Share This Post On

Submit a Comment

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *

Translate »
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our FeedVisit Us On Instagram