Ousoare din branza pentru masa de Paste

Pentru al doilea aperitiv de pe masa de Paste am propus ceva foarte simplu si lejer, asta pentru a echilibra ca si timp de pregatire, dar si ca si calorii celalat aperitiv: placinta ligura pascala. Pe langa aceasta este un aperitiv dragut, care da si mai multa culoare masei de Paste.
Le puteti pregati si pentru alte ocazii sub forma de truffe.

Ousoare din branza. Ingrediente:

– 80 g de branza moale de capra (caprino)

– 80 g de urda sau philadelphia sau rubiola sau o alta branza moale

– 15 g parmezan ras marunt

– 8 masline verzi fara sambur

– sare

– boia sau paprika dulce, fistic maruntit, susan, mac, frunze de arpagic tocate marunt sau alte verdeturi (tine putin de imaginatia ficaruia, dar si de ceea ce aveti in camara)

 

Ousoare din branza. Pregatire:

Am amestecat branzeturile intre ele. Am sarat putin compozitia. Gustati pentru ca depinde mult de cat de sarate sunt branzeturile.

Am format din compozitia obtinuta ousoare punand in mijlocul fiecaruia cate o maslina. Doua dintre ousoare le-am trecut prin mac, alte 2 prin fistic, alte 2 prin boia cu susan si alte 2 prin frunze de arpagic.

Le puteti servi si pe cuibulete facute din frunze de arpagic.

ousoare din branza

ousoare din branza

 

Author: Greta

Share This Post On

Submit a Comment

Il tuo indirizzo email non sarĂ  pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *

Translate »
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our FeedVisit Us On Instagram