Astazi nu va dau retete, ci doar un gand bun

Stateam in fata calculatorului, susurand din cafeluta mea si uitandu-ma la pozele cu preparatele mele. Asa fac mereu cand urmeaza sa public o reteta : ma uit la poze si decid despre care sa va vorbesc – aproape mereu, pentru ca uneori ies din bucatarie si fug la calculator sa va dau o reteta, nu mai am rabdare pana mai tarziu :).

Sunt asa de multe poze, asa de multe variante, asa de multe incercari… Dar astazi NU, astazi nu o sa scriu despre niciuna dintre aceste poze, astazi nu o sa va dau o reteta. Astazi am ceva mai important sa va transmit. Astazi unicele ingrediente si gusturi pe care le pot percepe sunt cel de familie, de iubire, patimire, nevoie de lumina, multumire, recunostinta.

Ma gandesc la Pastele de acasa, la pregatirile intense, la vopsitul oualor, la pregatirea meselor pline de culoare, de flori, ma gandesc la ea, draga mea bunica si la rugaciunile ei din saptamana mare, la hainele noi de Pasti, la slujba de Inviere la care se mergea cu mic cu mare, la mesele mari cu toata familia, la ciocnitul oualor, la mama, la tata, la frati, la prieteni, la sarbatoare, la copilarie.

Astazi ma gandesc la voi, la toti cei care ati inceput sa cititi acest blog, sa imi consultati retetele aici sau pe alte site-uri de gastronomie cu care colaborez, la voi cei care imi scrieti si imi dati opiniile voastre, care ma intrebati de o anumita reteta sau de un anumit ingredient, tuturor celor care imi dati ocazia sa imi exprim aceasta pasiune, tuturor celor care imi dati forta si ma stimulati sa ma perfectionez mai mult, sa cred in ideile mele, sa merg inainte pe acest drum, tuturor celor care impartasiti aceasta pasiune cu mine. Va multumesc din suflet.

Asadar, astazi nu va dau o reteta, ci doar un gand bun, un gand bun indreptat voua cititorilor mei, un gand bun indreptat familiei si prietenilor mei, un gand bun si urarile mele de Paste fericit, plin de lumina, caldura, slava, iertare si multumire.

Hristos a Inviat!!Paste fericit

Author: Greta

Share This Post On

Submit a Comment

Il tuo indirizzo email non sarĂ  pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *

Translate »
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our FeedVisit Us On Instagram