Lasa-ma sa iti aud glasul

Nu sunt mama! Nu este o alegere a mea aceea de a nu fi. Nu stiu ce inseamna sa iti vezi pentru prima data copilul, ce inseamna sa il tii in brate, sa il vezi mergand, sa il auzi vorbind, sa il saruti. Imi pot doar imagina ca sunt bucurii nepretuite. Stiu insa ca, chiar si in zilele mele cele mai mohorate, in zilele in care ma simt naufragiata, izbita de probleme, lipsita de sperante este suficient sa vad in drumul meu un copil ce imi zambeste  si imi simt sufletul ca se insenineaza. Simt un zambet mare ce imi deschide inima. E fantastic! Au o forta incredibila!!! Sunt asa de puri, de gingasi, de speciali! Sunt intruchiparea pacii si a fericirii pe Pamant. Ei au dreptul la tot: la fericire, la educatie, la sanatate, la integritate, la o familie. Dar nu intotdeauna au norocul de a avea toate acestea, iar ei nu pot face nimic pentru a se ajuta. Noi suntem unicii care pot sa ii ajute.

Stimez persoanele care isi dedica viata acestor copii, care fac tot ce le sta in putere pentru a schimba ceva in destinul acestor fiinte minunate. De aceea astazi am ales sa scriu acest articol pentru a-i felicita pe unul dintre acesti oameni, Andreea Straut, o buna prietena si o persoana deoasebita, care si-a pus sufletul la picioarele acestor copii si care lupta pana la epuizare pentru a face din fiecare zi a lor o zi mai buna. Felicitari Andreea! Felicitari Fundatiei “Lasa-ma sa iti aud glasul” din  Albesti, judetul Arges, care a creat un centru de ajutor pentru copiii cu probleme de sanatate (autism, sindromul Down, sindrom locomotor, sindrom asociat) si care face tot posibilul pentru ca acesti copii sa duca o viata normala.

Inchei acest articol visand cu ochii deschisi la un parc de joaca pentru acesti copii, astfel incat si ei sa poata gusta primavara, sa poata alerga, sa se poata juca, sa poata rade in mijlocul naturii. Sustin initiativa Fundatiei, care vrea sa le daruiasaca pentru ziua copilului un parc de joaca si care face tot ce ii sta in putinta pentru obtinerea fondurilor necesare. Un ajutor minim al nostru poate insemna multe zambete pe chipul acestor copii.

topogan pentru copii

Author: Greta

Share This Post On

4 Comments

  • Te pup Andreea si sper din suflet sa isi deschida toti inimile si sa ajute acesti copii. Au nevoie de noi.

   Post a Reply
 1. Buna ziua.
  Va contactez din partea Mobilier de Gradina, echipa care a realizat topoganul din imagine. Se poate sa puneti un link catre siteul nostru , eventual cand cineva apasa pe imagine sa trimita pe siteul nostru? http://www.mobilierdegradina.net
  Va multumim anticipat.

  Post a Reply
  • ok. Cu mare drag Putem face un schimb de linkuri. O seara placuta

   Post a Reply

Submit a Comment

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *

Translate »
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our FeedVisit Us On Instagram