Gust de …munte

Weekendul trecut am ales gustul de munte, de aer proaspat, de plimbari lungi prin paduri umezite, pe pasuni inflorite, am ales gustul de libertate, de apa rece de izvor, de evadare din realitatea calda si apasatoare a saptamanii. Am ales gustul de iubire si de rasfat, de bucurie, de culoare. Am ales gustul bucuruiei de a trai.Am ales gustul de branzeturi de munte, de mamaliga, de speck, de strudel, de traditie, am ales gustul de bere, de Pedavena, am ales gust de petrecere…marea petrecere a orzului de la Pedavena…si am ales bine.

Au fost doua zile minunate, in care degustarile de bere organizate de asociatia Slow Food s-au imbinat de minune cu vizita fabricii de bere, cu mesele imbelsugate de la Restaurantul Fabricii Pedavena, cu plimbarile indelungate in rezervatiile naturale din Dolomiti sau vizitele oraselelor Feltre, Pedavena, cu concertele organizate de Radio Company.

Mi-a placut…imi lipseste deja gustul acela… gustul de munte, de speranta.

Author: Greta

Share This Post On

Submit a Comment

Il tuo indirizzo email non sarĂ  pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *

Translate »
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our FeedVisit Us On Instagram