Zile un pic asa

Zilele astea ma gandesc mult la cate as fi vrut sa fac, la cate as vrea sa fac, la cate nu as mai vrea sa fac. Ma gandesc la timp. Ma gandesc la lipsa de timp.

Las la o parte relatia per care am avut-o  inca de copila cu timpul,  relatie de profunda  dusmanie. Cred ca nu i-am placut niciodata. Cand imi dadea spatii lungi,  goale,  de ragaz imi lasa in inima  un sentiment acru de inutilitate,  de incapacitate,  incapacitatea de a creea ceva productiv in intervalul acela, ceva care sa  conteze,  sa imi aduca siguranta unui viitor  de succes. Asa ca il umpleam  (greseala pe care din cand in cand o repet  si acum-pentru ca imi place sa imi fac singura  rau) cu de toate,  in mod excesiv,  inutil,  aleatoriu , fara sens. Apoi ma trezeam ca nu am timp  sa fac tot , sau ca nu am timp sa fac totul bine sau ca pentru a face lucruri de care nu ma intereseaza ajung sa nu accord destula importanta si timp color de care imi pasa mult.  Si uite asa..

Zilele asta sunt suparata per timp! Pe timpul trecut, pe timpul pierdut si pe timpul per care nu am stiut sa il castig.  Pe timpul pe care nu am stiut sa il dedic mie, pasiunilor mele sau celor dragi mie.

Zilele astea sunt suparata per mine .

Zilele astea imi vine sa plec departe.  Nu stiu unde.  Sa plec farà o directie.  Sa colind lumea.  Sa simt.  Sa ascult. Sa miros. Sa gust…  dar nu fara tine, ca tu esti casa.

Zilele astea ma simt prizoniera a unei lumi, a unui sistem, a unei mode,  a unui servici,  a unor clienti, a unui bar din fata unei gari, a unui orar , a unor modele si exigente ce nu le inteleg, a unor zambete fortate , a unui ceas,  a unei case de marcat…

Zilele astea nu reusesc sa cred in minuni !

Zilele astea nu pot sa cred ca maine ma trezesc si va fi soare.

Zilele astea am nevoie de un plan in care sa pot sa cred cand nu mai cred.

Zilele astea am imbatranit! Nu stiu daca au si altii zile in care se simt batrani .

Zilele astea sunt grasa,  am celulita si as manca ciocolata si chile de aluat fraged necopt…

Zilele astea sunt asa…. si zilele urmatoare?

Greta rachita

zile un pic asa

Author: Greta

Share This Post On
Translate »
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our FeedVisit Us On Instagram